Világszintű krikettadatbázis

Üdvözlet a Krikettgalaxis adatbázisában!

Adatbázisunk jelenleg ennyi adatlapot, adatot tartalmaz:

Játékosok: 9354

Rokonsági kapcsolatok a játékosok (és esetleg játékvezetők) között: 424

Nemzetközi (válogatott-) mérkőzések: 11077

Klubmérkőzések: 2348

Dobásról dobásra részletezett mérkőzések: 1025

Kiesések szöveges leírása: 157

Egyéb szöveges kommentársor: 303

Pályák, stadionok: 546

Válogatottak: 198

Klubcsapatok: 36

Tornák, bajnokságok: 152

Összesen: 23711 darab adatlap

És akkor még nem is beszéltünk a több ezer települést és közigazgatási egységet tartalmazó földrajzi adatbázisról!

Tudni kell, hogy a nemzetközi mérkőzések (a 3 hivatalosan elfogadott formátumban, férfi és női nemben egyaránt) 1877-től 2021-ig (azaz 145 év terjedelmében!) 100%-ban benne vannak az adatbázisban, és az idei évből is legfeljebb csak a legfrissebbek hiányozhatnak esetleg.

A klubszintű mérkőzések közül a világ négy legerősebb Húsz20-as bajnokságának (IPL (India), BBL (Ausztrália, férfi és női), PSL (Pakisztán) és CPL (Karib-térség)) összes meccse szintén fel van töltve az adatbázisba (illetve itt is igaz, hogy esetleg a legfrissebbek még nem biztos). Terveink szerint 2023-tól, amikor majd elindul az amerikai MLC is, azt is ugyanígy föl fogjuk vinni az adatbázisba. Igaz ugyan, hogy az nyilván nem lesz olyan erős, mint például ez az előző négy, de az érdeklődés már most óriási iránta, és biztosak lehetünk benne, hogy amit az amerikaiak ilyen komolyan, ilyen sok pénzt befektetve elkezdenek, abból pár év múlva valami jelentős dolog fejlődik ki.

Célunk, hogy az adatbázis nem csak hatalmas méretű, de minden tekintetben rendkívül pontos is legyen. Ennek ellenére a sok millió adat között előfordulhat egy-egy hiba. Kérünk, ha szembetalálkozol egy hibával, mindenképpen jelezd nekünk! Üzenetküldési lehetőség a lap alján.

Néhány egyszerű kimutatásunk is van már, de még ez is csak a kezdet, később bővülni fog a paletta.