Ambátí Rájadú visszavonul az IPL-ből, de most már tényleg

2023. május 29. – Szerző: Krikettgalaxis

Az indiai kiválóság már többször is bejelentette, hogy visszavonul, de mindig hamarosan megváltoztatta a véleményét. Most már tényleg azt ígéri, a mai IPL-döntő lesz az utolsó meccse ebben a sorozatban.

Ambátí RájadúAmbátí Rájadú

A kép szerzője: Dee03 (Wiki Commons), licenc: CC BY-SA 3.0

Ambátí Rájadú, a Mumbai Indians korábbi és a Chennai Super Kings jelenlegi játékosa először 2019-ben jelentette be, hogy a krikett minden formájától visszavonul, miután nem került be a világbajnokságon szereplő indiai keretbe.

2022-ben is közzétett egy bejegyzést a Twitteren, amiben leírta, ez az idény lesz az utolsó az IPL-ben, amin ő megjelenik, de aztán egy, a Super Kings menedzsmentjével történő egyeztetés után ezt a bejegyzését törölte.

Most, az idei döntő előtt újra megszólalt a 37 éves játékos, és úgy nyilatkozott: ez már tényleg az utolsó IPL-meccse lesz, és ezek után már nem visszakozik semmiképpen.

Rájadú a mai döntőt még nem beleszámolva (bár most már biztos, hogy ott is játszik) 203 mérkőzésen lépett pályára a sorozatban (csak 8 játékos van a világon, aki megelőzi) és 4329 begyűjtött futásával jelenleg 12. az összesített ranglistán. Öt bajnoki címmel rendelkezik, így ebben a tekintetben a második helyen áll a 6-szoros bajnok Rohit Sarmá mögött.

Idén azonban keveset játszott (általában csereként jött be), és mindössze 139 futásnál jár eddig.


Alapból nem látható kép
×