Kisebb térdműtéten esett át tegnap M. Sz. Dhoní

2023. június 2. – Szerző: Krikettgalaxis

A nagyjából egy hónap múlva 42. életévét betöltő játékos úgy gondolja: lehetséges, hogy még egy idényre visszatér az IPL-be.

Mahendra Szinh Dhoní 2016-banMahendra Szinh Dhoní 2016-ban

A kép szerzője: Amardeep Singh (Wiki Commons), licenc: CC BY-SA 4.0

A néhány napja véget ért IPL-szezont a bajnok CSK örökös kapitánya, Mahendra Szinh Dhoní bekötözött bal térddel játszotta végig, és bár amikor kapusposzton állt, nem látszott semmi különösebb probléma a mozgásában, de például ütni mindig elég alacsony rendben jött be, és amikor futott, ott már észre lehetett venni, hogy az a térd bizony problémás.

A (megnyert) döntő után rövid időn belül Mumbaiba utazott, ahol felkerste Dinsa Pardiválá ortopéd sebészt (aki egyébként az Indiai Krikett-tanács orvosi testületének is a tagja), majd csütörtökön a Kokiláben Kórházban egy sikeres artroszkópos műtéten esett át, és szinte rögtön el is hagyhatta a kórházat. Most néhány napig szülővárosában, Ráncsíban pihen, majd belekezd a rehabilitációba.

A döntő után Dhoní úgy nyilatkozott: még legalább egy idényre szeretne visszatérni az IPL-be. Hozzátette: ha a körülményeket nézzük, ez a mostani lenne a legalkalmasabb időpont a visszavonulásának bejelentésére, és ez is lenne a könnyű mód, és még egy évig kitartani a nehéz, de olyan sok szeretetet kapott a chennai szurkolóktól, hogy az ő kedvükért még szívesen maradna egy idényt.


Alapból nem látható kép
×