Tesztek részeredményei: újabb apró fejlesztés a Krikettgalaxison

2023. június 3. – Szerző: Krikettgalaxis

A Krikettgalaxis adatbázisába eddig csak akkor kerülhetett be egy tesztmérkőzés eredménylapja, ha a mérkőzés véget ért. Mostantól a részeredmények közlése is lehetővé vált – és élni is fogunk ezzel a lehetőséggel!

A Krikettgalaxis fejlődése töretlenA Krikettgalaxis fejlődése töretlen

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Eddig is kellemetlen lehetett olvasóink számára, hogy hiába zajlott egy-egy tesztmérkőzés már akár napok óta, nálunk még semmi adat nem volt róla elérhető. De most, hogy már hírportálunk is van, így különösen zavaró volt, hogy egy-egy nap történéseiről már megjelent a hír, de nem lehetett hozzá látni az eredménylapot.

Ezért egy kis adatbázisszerkezet- és szoftverbővítést eszközöltünk: ez már lehetővé teszi, hogy részeredmények is közölhetők legyenek. Terveink szerint minden teszt minden napján meg fogjuk jelentetni az eredménylapot.

Az éppen zajló mérkőzés megjelenik a lap tetején levő meccsdobozok között is, és az adatbázis Mérkőzések menüpontjában is, ahol az Eredmény szűrővel akár ki is listázható az összes olyan tesztmérkőzés, ami éppen zajlik (bár egyszerre úgysem lesz sok ilyen, legfeljebb 2–3, de leginkább 0 vagy 1).

Szintén az adatbázisban a Rekordok menüpont alatt elérhető adatok is frissülni fognak már egy-egy részeredmény közlésénél is.

A most szerdán (7-én) induló tesztvilágbajnoki döntő lesz az első, ahol az új rendszer már élesben is működni fog.


Alapból nem látható kép
×