Alyssa Healy egy házi baleset miatt valószínűleg hosszabb időt kénytelen lesz kihagyni

2023. október 22. – Szerző: Krikettgalaxis

A világ egyik legjobb női játékosát, Alyssa Healyt tegnap este otthonában valamilyen kézsérülés érte (egyelőre nem nyilvános, hogy mi történt), ezért valószínűleg jó ideig nem fog tudni játszani a Sydney Sixersben. Ahol pedig nagy szükség lett volna rá, mert a csapat eddig eléggé gyengus.

Alyssa Healy egy 2016-os képen (illusztráció)Alyssa Healy egy 2016-os képen (illusztráció)

A kép szerzője: Joeyjackets (Wiki Commons), licenc: CC BY 4.0

A játékos nemrég az egyik közösségi oldalon tett közzé egy képet magáról, amin bekötözött és sínbe rakott bal kézzel látható, de egy nappal később még sem ő, sem a Sixers, sem az Ausztrál Krikett-tanács nem adott tájékoztatást arról, hogy milyen súlyos a sérülés, de még csak azt sem tudja senki, hogy egyáltalán mi történt pontosan. De úgy néz ki, műtétre mindenképpen szükség lesz, ami pedig azt vetíti előre, hogy Healy hosszabb ideig nem fog tudni krikettezni.

Ellyse Perry, a Sixers kapitánya természetesen kifejezte együttérzését és jókívánságait, és hozzátette: Healy kimaradása nagy csapás nem csak a klub, hanem az egész bajnokság számára is, hiszen ő a világ egyik legizgalmasabb és legmozgékonyabb játékosa, ráadásul nagyszerű jelleme folytán ő a csapat egyik éltető eleme.

Healy távollétében egyébként a Sixers ma 42 futással elvesztette a nagy városi rangadót a Thunder ellen. Healyt a kapu mögött a 17 éves Kate Pelle helyettesítette, aki ugyan például egy elkapást sikeresen végrehajtott, de amikor ütni kellett bejönnie, akkor kacsával búcsúzott.


Alapból nem látható kép
×