Lezajlott a 2024-es WPL játékosárverése

2023. december 9. – Szerző: Krikettgalaxis

Az 5 klub keretében 9 külföldi és 21 indiai játékos helyét kellett ma betölteni: ez maradéktalanul sikerült is, de a fél világ meglepődött, amikor kiderült: a Srí Lanka-i Csamari Atapattu, a nemrég befejeződött női BBL legjobb játékosa nem kell senkinek. Azt viszont itt részletesen leírjuk, hogy ha ő nem is, de kik igen.

Árverés (illusztráció)Árverés (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

A mai napon került sor tehát Mumbaiban az idén indult, és máris nagy sikert arató WPL következő (második) szezonját megelőző játékosárverésre. Az öt klub 165 ismert és kevésbé ismert játékos közül válogathatott a rendelkezésre álló pénzkeretből úgy, hogy összesen 18 játékosuk legyen majd, közülük legfeljebb 6 külföldi. Mivel az idei keretek jelentős része megmaradt mindenkinél, így természetesen az együttesek nem vásároltak 18 játékost, csak annyit, hogy éppen feltöltsék a létszámot. A következőkben felsoroljuk az összes elkelt játékost. A megadott pénzösszegek indiai rúpiában értendők (mai árfolyamon 1 rúpia kb. 4,25 forint).

A WPL 2024-es idénye februárban, valószínűleg 22-én kezdődik, és most úgy néz ki, egyetlen indiai tagállamon belül fogják megrendezni az összes mérkőzést.


Alapból nem látható kép
×