Michael Bracewellre műtét vár, 6–8 hónapot kényszerül kihagyni

2023. június 15. – Szerző: Krikettgalaxis

Az új-zélandi ütős-mindenes Achillese sérült meg súlyosan, így nem lehet ott az őszi világbajnokságon sem.

Műtét (illusztráció)Műtét (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Michael Bracewell lába az angliai T20 Blast bajnokságban sérült meg június 9-én, miközben a Worcestershire csapatában ütött. A műtétre most a napokban kerül sor (van, ahol azt írták korábban, hogy ma lesz, de a mai hírekben nem láttuk, hogy megtörtént volna) az Egyesült Királyságban, majd a rehabilitáció legalább fél évig, de inkább még annál is valamivel tovább tart majd.

Bracewell válogatottbeii pályafutása egyébként igen érdekes: csak tavaly, 31 éves korában mutatkozott be mindhárom formátumban, de azóta elég sok mérkőzést játszott hazája színeiben: 8 tesztet, 19 ENN-t és 16 NH20-at.

Mivel egy másik új-zélandi ütős, Kane Williamson térdét is műteni kellett, és nem 100%, hogy felépül októberre, így a szigetországiak bajba kerülhetnek a világbajnokságon. Az új-zélandi szövetség mostani közleménye egyébként amellett, hogy a sérülésről is beszámol, megemlíti, hogy a válogatott július 26-tól 28-ig, illetve augusztus 9-től 11-ig részt vesz egy-egy téli edzőtáborban Lincolnban és Taurangában.


Alapból nem látható kép
×