Fabian Allent kirabolták Johannesburgban

2024. február 6. – Szerző: Krikettgalaxis

Most derült ki, hogy még január 25-én, Johannesburgban a Paarl Royals játékosát, Fabian Allent kirabolták. Az ügyről kevés részlet ismert, de azt tudni lehet, hogy a játékos jelenleg biztonságban van.

Bűntény (illusztráció)Bűntény (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

A Paarl Royals január 24-én találkozott a Joburg Super Kingsszel. Amikor másnap a nap korai óráiban a jamaicai dobó, Fabian Allen és néhány társa visszatért a csapat johannesburgi szállodájába, kirabolták: személyes tárgyait vitték el, köztük egy nagy értékű luxuskarórát.

A Royals közleményében elismerte a hír valódiságát, de hozzátették: egyedi esetről van szó, és a játékos azóta is biztonságban van. Azt is leírták: a klub, a ligával együttműködve próbálja biztosítani a játékosok és az egyéb munkatársak biztonságát és jólétét, de egyúttal saját személyes időt is hagy nekik. Az eset után Allen megkapott minden támogatást a csapattól és a ligától, és kifejezte szándékát, hogy továbbra is pályára lépjen, ha szükség van rá. Egyébként azóta már kétszer játszott is – igaz, a legutóbbi két meccsükön meg éppen nem volt ott.

Maga a liga nem adott ki hivatalos közleményt, de egy meg nem nevezett hivatalnokuktól megjelent egy (semmitmondó) idézet: eszerint a liga rendkívüli fontosságot tulajdonít minden egyes olyan személy biztonságának, aki a bajnokság zökkenőmentes lebonyolításában tevékenykedik.


Alapból nem látható kép
×