Mindkét mai PSL-meccs teljesen elmaradt az eső miatt

2024. március 2. – Szerző: Krikettgalaxis

Pont egy viszonylag ritka dupla napot sújtott kedvezőtlen időjárás a pakisztáni szuperligában: ma játszották volna a Peshawar Zalmi és a Lahore Qalandars, valamint az Islamabad United és a Quetta Gladiartors találkozóját. Így mind a négy csapat 1–1 ponttal lett gazdagabb.

Eső (illusztráció)Eső (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Most először játszottak volna PSL-mérkőzést ebben az idényben Ravalpindiben, ráadásul mindjárt kettőt is, de az esőzés miatt egyiket sem lehetett megtartani, még csak a pénzfeldobásig sem jutott el egyik sem, így a hivatalos statisztikákba sem kerülnek be még eredmény nélküli meccsként sem.

Az első találkozó esetén még felcsillant egyszer a remény, hogy lesz valami: elállt az eső, már a ponyvákat is leszedték, megérkeztek a csapatok is, de újra eleredt, és később sem javult a helyzet. Így a Lahor kicsit szégyenletes módon csak így tudta megszerezni az első pontját a bajnokságban – hat vereség után.

A második meccs előtt már hatalmas tócsákban állt a víz a pályán, esély sem volt megrendezni. A Kvetta így 9, a United pedig 5 pontra jött föl: ez a helyezéseiken nem változtatott semmit, viszont utóbbiak egy kis előnybe kerültek a 4-pontos Karachi Kingsszel szemben: ha esetleg a végén azonos számú győzelemmel állnának, akkor nem az NFA fog számítani, hanem ez az 1 pont különbség.

A holnapi folytatás Karacsiban várható: oda pedig gyönyörű napos időt jósolnak, 0% csapadékvalószínűséggel.


Alapból nem látható kép
×