Hazlewood ott lehet a tesztvilágbajnokság döntőjén

2023. május 24. – Szerző: Krikettgalaxis

Úgy tűnik, Josh Hazlewood IPL-ben összeszedett sérülése nem súlyos: egy rövid pihenőt követően máris edzésbe állt, és valószínűleg ott lehet a 12 nap múlva kezdődő tesztvilágbajnoki döntőn.

Josh Hazlewood, az ausztrál gyors dobó idén már nem először küzd kisebb sérüléssel. Az idei IPL-szezon elején Achilles-ín-gyulladás miatt kellett kihagynia több meccset (ezt a sérülést még a januári Dél-Afrika elleni teszten szedte össze), május elején viszont, miután 3 IPL-meccset lejátszott, az oldalában érzett fájdalmat. Csapatának, a Royal Challengersnek az utolsó néhány összecsapását is kihagyta emiatt, és hazautazott Ausztráliába.

Orvosi vizsgálatok azóta kimutatták, hogy nincs különösebb károsodás a testében, így egy rövid, elővigyázatosságból elrendelt pihenő után végre múlt héten már újra nagy intenzitású edzésbe kezdhetett.

Ausztrália május 28-ig szűkíti le a teszt-vb döntőjére jelölt jelenlegi 17-fős keretét 15-fősre, de azt még nem tudni, hogy Hazlewood valóban bekerül-e oda. A lehetőség mindenesetre megvan rá.


Alapból nem látható kép
×