Két fordítás az Indonézia–Thaiföld sorozatban

2024. május 6. – Szerző: Krikettgalaxis

Közel egyenlő erősségűnek tűnik az indonéz és a thaiföldi férfi válogatott, legalábbis a most befejeződött ötmeccses sorozat alapján. Az első találkozót a vendég Thaiföld nyerte, de aztán Indonézia fordított 2–1-re, végül mégis 2–3-ra a thaiok húzták be a sorozatot.

A thaiföldi Phuket partjai (illusztráció)A thaiföldi Phuket partjai (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Érdekes módon Indonézia és Thaiföld is azon igen kevés ország közé tartozik, amelyeknek a női válogatottja jóval tapasztaltabb, sőt, világszinten a többi országéval összehasonlítva jóval erősebb, mint a férfiaké. De talán mindketten elszántak lehetnek, hogy a férfiakat is felfejlesszék: erre kitűnő lehetőséget adott a két válogatott ma befejeződött, öt NH20-ból álló sorozata, amelyet egyébként az indonéz Bali szigetén játszottak.

A részletes eredménylapok itt érhetők el:

A sorozat legjobb ütőse a thaiföldi Austin Lazarus* lett, aki összesen 193 futást szerzett: majdnem kétszer annyit, mint a második helyezett. A dobók közül hárman is 9 kapuval végeztek a ranglista élén, két indonéz és egy thaiföldi játékos.

A két ország NH20-as örökmérlege ugyanúgy kiegyenlített, mint maga ez a sorozat: 7 eddigi mérkőzésből 3-at nyert Indonézia és 4-et Thaiföld.


Alapból nem látható kép
×