Elmosta az eső az IPL döntőjét – folytatás holnap

2023. május 28. – Szerző: Krikettgalaxis

Ma este rendezték volna a 2023-as IPL döntőjét Ahmadábádban, de a házigazda Gujarat Titans és a vendég Chennai Super Kings összecsapását eső miatt holnapra, a tartalék napra halasztották.

Eső (illusztráció)Eső (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Óriási tömeg gyülekezett az ahmadábádi Narendra Modí stadionban, hiszen elérkezett a nagy pillanat: ma este helyi idő szerint 19:30-kor (magyar idő szerint 16:00-kor) el kellett volna kezdődnie a 2023-as IPL döntőjének.

Bár a hónap során nem nagyon volt eső a városban, de emlékezetes: a tegnapelőtti elődöntő is késéssel kezdődött, mert megérkezett a csapadék. Akkor azonban hamar vége lett, nem úgy, mint ma.

Az is különbség a két eset között, hogy tegnapelőtt csak elődöntő volt, aminek nem terveztek tartalék napot, így ha a meccsnek el kellett volna maradnia, automatikusan a Titans jutott volna tovább játék nélkül. Most azonban szerencsére beterveztek egy pótnapot, méghozzá a holnapot, így a döntő nem marad el!

Ameddig lehetett, a szervezők és a játékvezetők vártak-vártak ma is, hiszen azért egy rövidített meccsre még lehetett volna esély ezen a napon is. 20:45-kor jó hírek érkeztek: elállt az eső, és 21:35-kor még játszmaveszteség nélkül el lehetett volna kezdeni a mérkőzést. De aztán pár perc múlva újra rázendített, így hamarosan elkezdtek leketyegni a játszmák. 22:30-kor még zuhogott, és bár negyed óra múlva enyhült egy kicsit, és még egy szürcshenger is munkába állt, de végül 22:50 körül bejelentették: ma már nem lesz játék.

Holnapra reméljük a legjobbakat...


Alapból nem látható kép
×