Megvannak a 15-ös keretek a tesztvilágbajnokság döntőjére

2023. május 30. – Szerző: Krikettgalaxis

A korábban sérüléssel bajlódó Hazlewood ott van az ausztrál csapatban, India pedig benevezte Sárdul Thákurt, aki szintén kihagyott az IPL-ben néhány meccset sérülés miatt.

Egy tesztmérkőzés (illusztráció)Egy tesztmérkőzés (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Azt már néhány napja tudni lehetett, hogy Josh Hazlewood sérülése nem olyan súlyos, hogy ne tudna játszani a meccsen, de akkor még nem volt biztos, hogy valóban be is válogatják. Mostanra kiderült: beválogatták, legalábbis a 15 fős szűkített keretbe. A közelgő Hamvakra jelölt 17 játékos közül viszont Mitchell Marsh és Matt Renshaw viszont csak a tartalékok közé került be. A csapatban Josh Inglis személyében lesz egy tesztújonc és ott lesz Tod Murphy is, aki idén játszotta élete első tesztjeit.

Ami Indiát illeti, náluk is van néhány sérülésből felépült játékos: méghozzá Dzsajdev Unádkat és Sárdul Thákur, és ott van a tesztválogatottsággal még nem rendelkező kapus-ütős, Ísán Kisan is. Ő viszont valószínűleg csak Sríkar Bharat tartaléka lesz kapusposzton, mivel Risabh Pant távollétében Bharat az első számú tesztkapus.

India három tartalékot nevezett meg: Mukes Kumár dobót, Szúrjakumár Jádavot, aki Húsz20-ban bombaformában üt mostanában, és Jasaszví Dzsájszvált, akit épp most választottak meg a 2023-as IPL legjobb feltörekvő játékosává.

A teljes keretek a következők:

A döntőt június 7–11-ig rendezik a londoni Ovalban.


Alapból nem látható kép
×