Szinte semmi nem történt a Saint Kitts és a T&T mérkőzésén

2023. augusztus 19. – Szerző: Krikettgalaxis

Eső miatt mindössze 18 érvényes dobást láthattunk a mai meccsen, így a patrióták és a Knight Riders is egy-egy ponttal gazdagodtak.

Eső (illusztráció)Eső (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Bombaerős csapattal vágott neki az idei szezonnak a Trinbago: föl sem soroljuk, nézzen rá mindenki az eredménylapra és csodálkozzon rá a nevekre! De azért a többi csapatnak, így a Patriotsnak sem kellett szégyenkeznie, így izgalmas mérkőzés lett volna várható – ha az időjárás engedte volna. Érdekesség, hogy most mutatkozott be az STKNP-nél az indiai Ambátí Rájadú, aki ezt azért tehette meg, mert már visszavonult a válogatottságtól és az IPL-től is.

Már a meccs előtt is volt valamennyi eső, ami miatt a pálya határán kívül néhol állt a víz a földön, de a játéktér azért nem volt rossz állapotban. 10 óra előtt néhány perccel a szürcshengerek még bent voltak a pályán, de a kezdést nem halasztották tovább, és bejöttek a játékosok is.

A dobást választó Saint Kittsnél Sheldon Cottrell kezdett, és igen jól: csak 3 pontot gyűjtöttek be ellenfelei az első játszmában, sőt, a harmadikban is ő dobott, ott pedig kiejtette az új-zélandi nyitó ütőst, Martin Guptillt: pattanás után a labdájának útja váratlanul kiegyenesedett, így az ütő és a játékos lába között átsuhanva ledöntötte a kaput. A Cottrelltől megszokott tisztelgéses öröm nem maradt el!

De több öröme sem neki, sem másoknak nem volt ma. 10:21-kor, a 4. játszma elején megjött az eső, sőt, olyan erős szél is kerekedett, hogy a bírók az esernyőiket is alig tudták megtartani. Bár 10:34 körül az eső elállt, és 10 perc múlva már a középső ponyvát is levették a pályáról, sőt, egy kis napsütés is bekacsintott a stadionba, de amikor fél 12 körül a játékvezetők kimentek ellenőrizni a pályát, még pocsolyákat fedeztek fel az egyik irányból nézett mélységi középpályán. Újra behívták a már pihetőre tért szürcshengereket. Aztán még mielőtt újra alkalmassá tették volna a pályát a játékra, 12:25 táján újra megérkezett az eső. Negyed óra múlva pedig úgy döntöttek: akkor ez így nem megy tovább, a meccsnek eredmény nélkül vége.


Alapból nem látható kép
×