Megszületett Musfikur Rahim második gyermeke, az ütős hazautazott az Ázsia-kupáról

2023. szeptember 13. – Szerző: Krikettgalaxis

Nyilván sok krikettező életében az egyik legnagyobb élmény India ellen játszani, ám léteznek a világon ennél nagyobb örömök is: a bangladesi válogatott kapus-ütősének, Musfikur Rahimnak pedig most az India elleni meccs helyett utóbbiban lehet része: karjaiban tarthatja újszülött kislányát, aki már a második gyermek a családban.

Musfikur Rahim 2018-ban (illusztráció)Musfikur Rahim 2018-ban (illusztráció)

A kép szerzője: Rasi56 (Wiki Commons), licenc: CC BY-SA 4.0

Banglades már biztosan nem juthat be az idei Ázsia-kupa döntőjébe, miután tegnap India egy érdekes összecsapáson legyőzte Srí Lankát. India viszont biztosan bejutott, így a holnaputáni (pénteki) Banglades–India meccsnek már semmi tétje nem lesz.

Most pedig az is kiderült, hogy Musfikur Rahim, az eddig nem túl fényesen szereplő együttes jobbjai közé tartozó ütős nem lesz ott ezen az összecsapáson, mivel kislánya születése miatt hazautazott. Dzsálál Iunusz, a Bangladesi Krikett-tanács műveleti igazgatója elmondta: teljes mértékben megértik a játékos helyzetét, és megadták neki az engedélyt a mérkőzés kihagyására. Rahim a mostani tornán eddig mindegyik alkalommal szerepelt a válogatottban: a négy találkozón összesen 131 futást gyűjtött be, amivel a csapatban ő a harmadik legeredményesebb.

Musfikur Rahim már régóta együtt van feleségével (2014 óta házasok), Dzsánnátul Kifájet Mandival. Első gyermekük, Sáhrodzs Rahim, egy fiú, 2018. február 5-én született. Érdekesség, hogy az asszony és Rahim gyakori csapattársának, Máhmudulláh Rijádnak a felesége egymás testvérei, tehát Musfikur Rahim és Máhmudulláh egymás sógorai.


Alapból nem látható kép
×