Döntetlen lett a Malajzia–Pápua sorozat

2024. március 17. – Szerző: Krikettgalaxis

Érdekes eredményei vannak mostanában Pápua Új-Guineának: ugyanazzal az ellenféllel játszva hol nyer, hol kikap, ráadásul nem is kis különbségekkel. Most Malajzia otthonában ért el egy 1–1-es döntetlent egy NH20-as sorozaton.

Kuala Lumpur látképe a Petronas-ikertornyokkal (illusztráció)Kuala Lumpur látképe a Petronas-ikertornyokkal (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Az utóbbi hetekben aktivizálták magukat a pápuák: készülnek ők is a nyári világbajnokságra, ahol majd a C csoportban fognak szerepelni Új-Zéland, a Karib-térség, Afganisztán és Uganda társaságában. Márciusban előbb Ománnal játszottak egy sorozatot, ahol 2–1-re kikaptak, majd úgy nyertek meg egy kis hongkongi háromcsapatos tornát, hogy először nagy vereséget szenvedtek Nepáltól, a végén viszont nagy arányban legyőzték őket.

Ez a mintázat folytatódott Malajziában is, ahol két NH20-at játszottak egymással: először nagyon nyertek, aztán jócskán kikaptak a vébére ki nem jutott házigazdáktól. Az eredménylapok elérhetők itt:

A minisorozat legtöbb futását, 124-et a pápua Charles Amini szerezte, míg 5 kapuval a maláj Virandeep Singh zárt a dobóranglista élén.

A két válogatott férfi NH20-as örökmérlege a sorozat után a következőképpen alakul: 6 találkozóból 2 zárult Malajzia, míg 4 Pápua Új-Guinea sikerével.


Alapból nem látható kép
×